Vippebehandlinger

Få vippene du alltid har drømt om!

Vi ønsker å gjøre vårt beste for at du som kunde skal finne behandlingen som passer best for deg og din livsstil. Våre profesjonelle vippeteknikere har lang erfaring og er spesialister innen faget. Ikke nok med at vi daglig jobber med dette, men vi underviser innen disse kategoriene.

 

Ved booket time vil din vippetekniker utføre en konsultasjon før behandlingen basert på din øyeform, naturlige vippehår og ikke minst eget ønske. For å hjelpe deg å velge ønsket behandling viser vi under eksempler på arbeid utført hos oss. Vi viser her til flere forskjellige behandlinger vi utfører i salongen.

Book ønsket time på vår online booking her eller last ned appen her: Beauty Londons Vippe-app

 

Ved nedlastning av appen blir du med i vårt lojalitetsprogram der du får 20% av på hvert 5. behandling –  Last ned nå: Beauty Londons lojalitetsprogram

LVL står for Lengde, Volum og Løft

En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk fra England som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippe-extensions. Dette er en totalt forskjellig behandling fra tidligere vippepermanent. LVL er utformet for å forskjønne de naturlige vipper ved å rette dem ut og løfte dem i stedet for å krølle dem, dette gir en illusjon av lengre og tykkere vipper. Behandlingen tar mellom ca 60 minutter og varer opp til 6-8 uker avhengig av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper. Denne behandlingen gir mest naturlig resultat, og er en stor favoritt om man ønsker perfekte vipper med det lille ekstra uten bruk av extensions. Vi er distributørene for LVL Vippeløft i Norge.

KLASSISKE VIPPE-EXTENSIONS

Hos Beauty London skreddersyr vi vippe-extensions til å passe akkurat deg og dine ønsker. Ønsker du lange og fyldige vipper eller et mer naturlig resultat? Vi har alt av forskjellige lengder, tykkelser og forskjellige typer buede vipper. Klassiske vippeextensions skiller seg fra volumvipper ved at det blir brukt kun 1 extension på hver naturlige vippe. Vippene plasseres på ens egen naturlige vippe og ens egen naturlige vippe bestemmer maks tykkelse og lengde man kan oppnå på ett klassisk sett – man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere og gir inntrykk av en perfekt maskara-effekt med en flott bøy. Behandlingen tar opptil 2 timer.

VOLUM VIPPE-EXTENSIONS

Volumvipper er fyldigere og lettere vipper i forhold til klassiske vippeextensions. Volumteknikken startet i Russland og har tatt vippeextensions videre til et nytt nivå av mykhet og volum i tillegg til at den ikke skader de naturlige vippene ved korrekt utførelse. Her anbefaler vi å ikke velge for lange vipper for å kunne oppnå maks fylde. Volumteknikken tillater oss å feste 2 – 8 tynnere vipper på 1 naturlig øyenvippe. Det er helt trygt med volum vippe-extensions, de fleste har naturlige vipper som er i stand til å tåle 2D volum og noen kan tåle opptil 8D volum. Dette baseres på helsen til dine naturlige vipper og vil bli vurdert i konsultasjon før påføring. I volumteknikken har vi fokus på å skape volum. Om volum-extensionsene er for lange, blir det ekstra vekt på dine naturlige vipper og sjansen for at de faller av tidligere øker. Om du ønsker lange vippe-extensions, er klassiske vippe-extensions valget for deg. Har du klassiske vipper på fra før av? Det er ikke noe problem, vi kan fylle på med volumvipper på din neste påfyll om du ønsker å prøve. Behandlingen tar ca 2 timer.

ULTRA VOLUM VIPPE-EXTENSIONS

Har du mange naturlige, sterke vipper og ønsker et tett dramatisk resultat? Da er dette behandlingen for deg. Behandlingstiden er lengre siden vi fester på alle vippene. Behandlingen tar ca 2,5 time. NB: Vi vurderer «helsen» til vippene for hver klient. Om vi mener at dine vipper ikke kan bære en bestemt lengde eller tygde vil vi gi beskjed om dette. Overdrevent bruk kan skade vippene dine på sikt og vi ber om at du stoler på at vi ønsker det beste for deg og dine vipper.

FØR BEHANDLING: VIPPE-EXTENSIONS

Vi anbefaler å ta en “72-timers vippetest” for å sjekke at du ikke reagerer allergisk mot vippelim.

Tilfeller av allergiske reaksjoner er sjeldent, men testen anbefales likevel for din trygghet. Allergi kan ligge latent, og kan bryte ut selv etter fast behandling over lengre tid. Ved tilfelle, vil dette stå til kundens eget ansvar.

Sminke på øynene bør være fjernet minst 30 min før behandlingen starter, så kom til timen uten sminke. Dette gjelder også ved påfyll; for hvert minutt som brukes på å fjerne sminken, blir det mindre tid for å fylle på vipper.

ETTER BEHANDLING: VIPPE-EXTENSIONS

Unngå trening, solarium, fukt, damp og vann de første 24 timer etterbehandlingen. Dette gjelder både etter påsetting av nytt sett og påfyll.

Ikke bruk vanlig maskara på hverken vippe-extensions eller på de naturlige undervippene. Flytende eller vannfast eyeliner bør heller ikke brukes, for å opprettholde best mulig holdbarhet.

Unngå sminkefjerner som inneholder olje. Olje bryter ned limet. Vær forsiktig med øye- og ansiktskrem, solkrem, annen krem/olje rundt øynene. Påfyll er anbefalt ca. hver 3. uke for å opprettholde det fyldige resultatet.

Mange opplever å miste mer vippe-extensions på det ene øyet, samt i ytterkant pga sovestilling. Ta hensyn til vippene når du sover.

Ikke klø, dra eller gni på extensions.

VIPPESYKLUS

Vippesyklusen kan påvirkes av stress, hormoner, diett og medisiner.  En  vippeteknikker har alltid en tommelfingerregel for tidsbruk og “tidsfrist” for kunder å komme til refill for at de skal kunne få fyldige vipper. Men en har alltid de som faller litt utenfor denne rammen. Mens gjennomsnittskunden må komme hver 3-4 uke, vil det også finnes de som kan vente opp til 6 uker, og de som må ha intervaller på 2 uker. Det er mange variabler som spiller inn på syklusen på vippene dine. Matvaner og diett, medisiner, stress eller hormoner i kroppen kan lett forstyrre syklusen din eller endre den og gjøre til at du kan miste flere vipper enn vanlig og korte ned syklusen din. Snakk alltid med din vippeteknikker om endringer i hverdagen eller livsstilen din som du mistenker kan påvirke vippene dine.

LITT FAKTA OM VIPPENE DINE

Du mister gjennomsnittlig 2-5 vippehår hver dag, som følge av din naturlige vekstsyklus. Det er helt vanlig at extensions følger med dine naturlige hår, så frykt ikke! Det er mer å frykte dersom extensions nærmest ser like fyldige ut etter 3-4 uker. Vi ser mye slurvearbeid ute å går, da flere extensions blir limt sammen eller direkte på huden. Dine naturlige vipper vil ikke klare å falle av seg selv og du risikerer betennelser/ infeksjoner. Extensions skal ikke merkes, og iallefall ikke stikke eller lugge! Da bør du isåfall få de fjernet.

Vi håper dette hjalp deg på veien mot å finne din egen ønsket look, og ønsker deg hjertelig velkommen til vår salong i gågaten. Book ønsket behandling i vår online booking her: Book dine time online her!