LVL står for Lengde, Volum og Løft

En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk fra England som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. En totalt forskjellige behandling fra tidligere vippepermanent. LVL er utformet for å forskjønne de naturlige vipper ved å rette dem ut og løfte dem i stedet for å krølle dem, dette gir en illusjon av lenger og tykkere vipper. Behandlingen tar mellom 45 og 60 minutter og varer opp til 8 uker avhengig av lengde og kvalitet på din kundes naturlige vipper.

KLASSISKE VIPPEEXTENSIONS

Få vippene du alltid har drømt om. Hos Beauty London skreddersyr vi vippeextensions til å passe akkurat deg og dine ønsker. Ønsker du lange og fyldige vipper eller et mer naturlig resultat? Vi har alt av forskjellige lengder, tykkelser og forskjellige typer buede vipper. Klassiske vippeextensions skiller seg fra XD Volum vipper ved at det blir brukt kun 1 extension på hver naturlige vippe.

VOLUM VIPPEEXTENSIONS

Russiske volum vipper er fyldigere og lettere vipper i forhold til klassiske vippeextensions. Volum teknikken startet i Russland og har tatt vippeextensions videre til et nytt nivå av mykhet og volum i tillegg til at den ikke skader de naturlige vippene.

Forskjellen mellom klassiske og volum vipper er at ved bruk klassiske vippeextensions er det kun 1 vippeextension festet til 1 naturlig øyenvippe, mens volum teknikken tillater oss å feste 2 – 8 vipper på 1 naturlig øyenvippe. Det er helt trygt med volum vippeextensions, de fleste har naturlige vipper som er i stand til å tåle 2D volum og noen kan tåle opptil 8D volum. Dette baseres på helsen til dine naturlige vipper og vil bli vudert i konsultasjonen før påføring.

Ved bruk av volum teknikken er fokuset på å skap volum. Om volumextensionsene er for lange, blir det ekstra vekt for dine naturlige vipper og sjansen for at de faller av tidligere øker. Om du ønsker lange vippeextensions, er individuelle vippeextensions valget for deg.

Har du klassiske vipper på fra før av? Det er ikke noe problem, vi kan fylle på med volum vipper på din neste påfyll om du ønsker å prøve.