Threading

Threading – den perfekte løsningen for uønsket ansiktshår og definerte bryn!

Threading er en asiatisk hårfjerningsteknikk som sørger for perfekte øyenbryn og irritasjonsfri hårfjerning i ansiktssonene. Det etterlater knapt noe rødhet, perfekt for kunder som er sensitiv for voksing.

I følge legenden begynte threading først i India, noe som forklarer hvorfor indiske kvinner har slike on-point øyenbryn! Foretrukket av Kim Kardashian, Angelina Jolie og en rekke andre skjønnhetsikoner, er threading den hotteste trenden for brynene – men det er også en svært effektiv måte å fjerne uønsket hår på hele ansiktet og overleppeområdet.

GREIT Å VITE

Det er den mildeste hårfjerningsmetoden for huden din. Avhengig av hårets tetthet varer resultatene vanligvis rundt 5-6 uker. Gjenveksten vil være tynnere og mykere enn det opprinnelige håret.
En bomullstråd brukes til å gli over huden, mens den fjerner overflødig hår av alle typer under prosessen. Den sterile tråden trekker ut alle de små hårene ved roten og skaper en veldig ren og glatt overflate. Resultatene er pene og perfekt symmetriske øyenbryn og et fuzz-fritt ansikt!