ET UTVALG AV VÅRE PRODUKTER:

Vi i Beauty London er lidenskapelig opptatt av skjønnhet. Vi har lang erfaring i å plukke ut de beste og mest effektive produktene til enhver tid.
Hos oss kan du være trygg på at din hud blir behandlet med produkter som er økologiske uten tilsetningsstoffer og samtidig effektive.
IKKE TESTET PÅ DYR

Vi er stolte av at alle produktene vi bruker (inkludert vippeextensions produktene), ikke er testet på dyr, kun på mennesker.

images

En luksuriøs, spa-kvalitet, oljefri sukkerskrubb for hele kroppen, kommer i 6 forfriskende utgaver. Eksfolierer forsiktig og fukter samtidig, uten å etterlate oljeaktige rester som kan tette huden og skape kviser eller ingrodde hår. Denne multifunksjonelle vannløselige skrubben fjerner effektivt døde hudceller, øker sirkulasjonen og gir fuktighet.

The Lash & Lid Foaming Cleanser can be used to effectively cleanse the lashes prior to lash extension application, removing the need to use protein.

Innen 6-10 uker blir dine vipper tykkere, fyldigere og lengre.
Den aktive ingrediensen isopropylkloprostenat (Prostaglandin) stimulerer hårroten, forlenger vekstfasen og forhindrer hårtap.

Dutchess of Beauty vippeserum sensitive er egnet for følsomme øyne og hud.Den aktive ingrediensen er myristoyl pentapeptid 17, et innovativ proteinkompleks.Dette serumet trenger ca 2 uker lenger (8-12 uker), før du ser de første resultatene, men sluttresultatet er lik serumet med prostaglandin.

Avoyd Bikini Bliss er den ultimate måten å ta vare på bikiniområdet, armhulene og bena etter hårfjerning. Disse områdene er veldig sensitive og barbering og voksing kan dermed ofte føre til irritasjon, kløe og røde nupper. Bikini Bliss roer ned huden umiddebart, slik at du får et flott resultat som ikke er til sjenanse.

Avoyd Original forhindrer at det oppstår inngrodde hår og “razor burn” etter hårfjerning. Den forhindrer også kløe og irritasjon, to ting som er vanlig etter hårfjerning, enten det er voksing, barbering, IPL eller napping.
Avoyd kan brukes på armer, ben, bikiniområdet, bryst, rygg og i ansiktet. For menn og kvinner.

Kan kun kjøpes på vår klinikk i Strandgaten

Kan brukes av alle som en foundation, eller en behandlende krem oppå dagkrem.
Svært gunstig å bruke etter laser eller peeling behandlinger, og kan også brukes som en pleiende krem om natten.