Microblading

 

MICROBLADING

 

(3-4 timer totalt fordelt på 2-3 separate avtaler. Prisen inkluderer konsultasjon, påfyll og hjemmepleie-produkter)

Beauty Londons brynseksperter tilbyr den antikke kunsten Microblading så vi kan skape dine ideelle øyenbryn. Microblading er en form for semi-permanent sminke. Teknikken går ut på at man lager tynne hårlignende streker i huden som deretter fylles inn med et hyperallergent pigment. Microblading gir et supernaturlig og langvarig resultat. Microblading utføres med et håndholdt spesialverktøy, og terapeuten tegner på hvert enkelt brynshår.

Microbladingteknikken vi bruker er ansett som den siste og beste teknikken av semi-permanent make-up for øyenbryn.

Hvis du vil dekke over hull, definere, fylle ut overplukkede bryn eller erstatte knapt synlige bryn, er Microblading et fantastisk alternativ. Prosessen er ikke smertefull, men du kan føle litt ubehag.

 

Prosedyren består av 3 faser:

Konsultasjonen – 20 min. Denne inkluderer kartlegging av dine bryn og forslag til forbedringer og fasong som passer til ditt ansikt. Du kan også spørre om alt du måtte lure på i forbindelse med denne behandlingen.

Selve behandlingen – 2 timer, kr 4 500,-

Påfyll – 1 time.  Ca 4 uker etter den første behandlingen – inkludert i prisen.

 

Våre Microblading-terapeuter er utdannet under de strenge retningslinjene til Phi Brows akademi Norge og WowBrow Norge i de følgende teknikkene:

– Hårteknikk (fjæret, volum og ekstra naturlig)

– Skyggeteknikk (mørkere og mer fyldig resultat).

– Ombré («pudder»-) bryn (mykt, pikselert resultat med gradvis utfading – ingen harde linjer)

 

Se selv vårt Microblading-arbeid på Instagram på:

@Nina_w_beauty

@Monica.vest

 

Konsultasjonen din inkluderer brynskartlegging og opptegning av de anbefalingene vi har til deg med make-up. Du får også forklart hele behandlingsprosessen og kan diskutere ønsket brynsform og farge. Du får også veiledning til hvordan du best skal ivareta dine nye bryn etter behandlingen.

 

Start din Microblading reise med Beauty London’s bryneksperter nå – bestill din gratis konsultasjon online her: https://beautylondon.bestille.no/OnCust2/#!/