VOLUM VIPPE-EXTENSIONS AV NOUVEAU LASHES (BERGEN)

KURSPÅMELDING

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

VOLUM VIPPE-EXTENSIONS AV NOUVEAU LASHES (BERGEN)

februar 11 kl 09:00 - 15:00

Nok4990

VOLUM VIPPE-EXTENSIONS

TIDENS MEST POPULÆRE VIPPE-EXTENSIONS PÅ MARKEDET.  

 

Volum kurs i vippe-extensions er ditt neste trinn etter å ha mestret klassisk grunnkurs.

I denne behandlingen lages håndlagde volum vifter, av svært tynne individuelle vippe-extensions.

Praktisk erfaring og teoretisk kunnskap fra klassisk vippe-extensions er helt nødvendig å kunne før man kan delta på dette kurset. Vi anbefaler minst tre måneders erfaring. Dette blir vurdert individuelt og er avhengig av elevens ferdigheter.

På dette kurset lærer man hvordan å lage volum vifter for hånd under behandlingen for deretter å applikere volum viften direkte på kundens naturlige vipper. Det fokuseres spesielt på hvordan man kan skreddersy sluttresultatet til å passe til hver enkelt kunde og hvordan man best mulig kan ta vare på kundens vipper.

 

GRUPPE 4 990,- / PRIVAT 5 990- 

 

HVA ER INKLUDERT I KURSET? 

  • Teori, praksis, manualer og diplom
  • 20% rabatt på første kjøp i nettbutikken
  • Utvidet hjelp og støtte i etterkant
  • Bruk av Nouveau Lashes bilder til markedsføring 
  • Tilgang til vår profesjonelle merkevare nettbutikk 
  • Sertifisert og internasjonalt gjenkjent Nouveau Lashes diplom

 

KURSLÆRERE

Våre Nouveau Lashes sertifiserte kursledere gir deg steg for steg veiledning på hvordan å mestre 

teknikken ved å vise deg teknikken samt la deg forsøke selv på din egen modell. *Du må ha egen modell til kurset.*

 

Din kurslærer står klar til å gi deg ferdighetene som trengs for å levere sluttresultater kundene dine vil elske.

Etter et kurs med oss vil du ikke være alene og kan når som helst ta kontakt for tips, råd og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

 

CASE OPPGAVE

Når du klarer å få ned tiden på et nytt sett til ca. 3 timer og er fornøyd med resultatet, skal du sende 4 stk case oppgaver på e-post til din kurslærer. Frist 3 måneder etter kurset.

 

Ved bestått case oppgave vil du motta godkjent diplom fra Nouveau Lashes i posten. Ved ikke bestått er det ingen grunn til bekymring, du trenger ikke ta kurset på nytt. Derimot vil du få konstruktive tips og triks fra din kurslærer basert på ditt arbeid slik at du kan fortsette å øve og sende ny case oppgave til vurdering. Nettopp av denne grunn er kvalifiserte Nouveau Lashes vippeteknikere i en egen liga.

 

VIKTIG INFO 

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen Betaling: kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din. Betalingsfrist er 14 dager før kursdato

 

Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil det trekkes en avgift på 2500 kr av refusjonsbeløpet ditt. Hvis du ikke har betalt for kurset og du avbestiller etter fristen vil du bli fakturert en avgift på 2500 kr.

 

 Registrering er nå fullt fordi maks antall deltakere er nådd. Ta gjerne kontakt med oss da det ikke er sikkert alle som har meldt seg på ønsker å delta.