Bestill din time

Beauty London
Telefon: 454 14 016
Strandgaten 88, 5004 Bergen
Post: post@beautylondon.no

Følg oss på :

DET ER VELDIG VIKTIG AT DU LESER GRUNDIG GJENNOM VÅRE AVBESTILLINGSREGLER!

VÅRE AVBESTILLINGSFRISTER

DET ER VELDIG VIKTIG AT DU LESER GRUNDIG GJENNOM AVBESTILLINGSREGLENE HVIS DU HAR BESTILT ELLER ØNSKER Å BESTILLE TIME HOS BEAUTY LONDON.

 

Avbestille time

Timer bestilt på vår nettbooking skal avbestilles på nettbookingen. Bestilling via telefon/salong skal avbestilles på SMS til 454 14 016 eller mail til post@beautylondon.no. Er det helg må avbestilling skje via mail (ikke SMS) slik at vi mottar beskjeden selv om salongen er stengt.

 

72 timers avbestillingsfrist – Microblading

Om du har bestilt time og ønsker å avbestille eller har en av tilstandene som gjør deg uegnet for behandlingen MÅ du avbestille timen din innenfor 72 timers avbestillingsfrist. Om du heller da vil ta HD bryn eller en annen type behandling hos oss, må du da sette opp en egen time for dette.

 

48 timers avbestillingsfrist – Nytt sett med vippeextensions

Om du har bestilt time til nytt sett med vippeextensions og ønsker å avbestille eller har en av tilstandene som gjør deg uegnet for behandlingen MÅ du avbestille timen din innenfor 48 timers avbestillingsfrist.

 

24 timers avbestillingsfrist – Andre behandlinger

Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt tid. Hvis du avbestiller mindre enn 24 timer før vil du bli fakturert for full pris av det du har bestilt. Faktura mottas på mail, merk at forfallsdato er satt til neste dag. Ved betalingsunnlatelse av utsendt faktura vil denne bli videresendt til inkasso for innkreving jmfr, norsk lovgiving.

 

Sykdom

Hvis du avbestiller mindre enn 24 timer før avtalt time pga. sykdom og ikke kan vise til legedokumentasjon må du fortsatt betale for bestilt behandling, men kun 50% av full pris i dette tilfellet.

 

Hvis du blir forsinket til bestilt time

Det kan hende at det ikke blir nok tid til at behandlingen kan gjennomføres, eller at den kun blir delvis gjennomført. Kunden må likevel betale for timen i sin helhet, uansett hva som har forårsaket kundens forsinkelse. Beregn god tid i trafikken!

 

Endring av time mindre enn 24 timer før

Hvis du bytter bestilt behandling mot en annen behandling som koster mindre enn først avtaltE behandling må du fortsatt betale for den første behandlingen. Det samme gjelder dersom du har bestilt flere antall behandlinger, men ikke ønsker å gjennomføre alle behandlingene, da må en likevel betale for alle behandlingene.

Kontakt oss

Vi vil ikke sende deg markedsføringsmateriale med mindre du ber om dette. Hos Beauty London tar vi personvern alvorlig. Vi oppbevarer de dataene du har lagt inn i vårt kontaktskjema kun midlertidig for å kunne sende og svare på din melding. Du kan lese mer om hva vi gjør for å ivareta ditt personvern på våre nettsider her

Navn (påkrevd)
-----------------------------------

-----------------------------------

Epost (påkrevd)
-----------------------------------

-----------------------------------

Emne
-----------------------------------

-----------------------------------

Melding
-----------------------------------

-----------------------------------