KLASSISKE VIPPE EXTENSIONS

Vi skreddersyr behandlingen til å passe akkurat deg og dine ønsker. Ønsker du lange og fyldige vipper eller et mer naturlig resultat. Vi har alt av forskjellige lengder, tykkelser og forskjellige typer buede vipper. Klassiske vippeextensions skiller seg fra volumvipper ved at det blir brukt kun 1 extension på hver naturlige vippe. Vippene plasseres på ens egen naturlige vippe og ens egen naturlige vippe bestemmer maks tykkelse og lengde man kan oppnå på ett klassisk sett – man kan ikke få flere vipper enn man har fra naturens side, men vippene blir lengre, tydeligere og gir inntrykk av en perfekt maskara-effekt med en flott bøy.

SENIOR PRISER

Klassisk vippe extensions, nytt sett: 1590,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 30 min: 500,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 45 min: 670,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 60 min: 790,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 75 min: 940,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 90 min: 1100,-

Fjerne vippe extensions: 385,-

JUNIOR PRISER

Klassisk vippe extensions, nytt sett: 1290,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 45 min: 490,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 60 min: 620,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 75 min: 750,-

Klassisk vippe extensions, påfyll 90 min: 920,-

Fjerne vippe extensions: 385,-

Tittelen junior vs senior handler om erfaring og mengden vitnemål som terapeuten har tjent.