GREEN PEEL

GREEN PEEL – “The power of nature”

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

Mange travle kvinner og menn er “solgt”. De ønsker resultater de kan se og føle uten ”nedetid” i hverdagen. Med den milde Green Peel Fresh Up får en i tillegg en herlig glød samtidig som en bremser aldringsprosessen. En svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Unge jenter og gutter elsker Green Peel da den gir synlig bedring på akne, arr og store porer.

Green Peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. Green Peel er en plantebasert medisinsk utviklet peeling uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Behandlingen optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst og gir synlige resultater på et minimum av tid. Green Peel er en trygg metode som gir optimal hudhelse. Det er ikke uten grunn at metoden har eksistert i over 50 år i over 50 land verden over.

Nytt i Norge er at metoden er videreutviklet og tilbyr nå tre forskjellige styrker som gir synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper.

Vi tilbyr disse 3 variantene av Green Peel:

Express Party Peel

Er en ekspressutgave av den ordinære Green Peel Fresh Up. Behandlingen varer i kun 30 minutter. Hvorfor ikke ta den i lunsjen? Du kan fint bruke sminke og fortsette dagen som vanlig etterpå. Gir en strålende fin glød, perfekt før fest!

Pris: 750 ,-

Green Peel Fresh Up

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Behandlingen er for alle som ønsker litt mer enn en vanlig hudpleiebehandling. Resultatet er strålende hud, bedre opptak av aktive ingredienser, forebyggelse av aldring, forbedring av uren hud og generell hudforbedring.

Pris: kr 1100,-

Green Peel Energy

Vitalitet og regenerende KICK for huden. Huden får umiddelbart mer energi. En god intensiv behandling for hud som trenger fornyelse, dypere antirynke og hjelp mot akne. Aktivisering av blodsirkulasjonen og stoffskiftet gir huden en merkbar glød og forbedring av konkrete hudproblemer.

Pris: kr 1400,-

Dyprens Rygg

Effektiv dyprens for rygg med Green Peel. Bekjemper og forbedrer ru hud, akne og arr og reduserer betent akne. Resultatet er en jevnere hudoverflate med forminskede porer.

Pris: 1100 ,-

Eye contour treatment

Deilig behandling på øyehuden med Green Peel. Motvirker rynker og fine linjer og virker drenerende. Gir langsiktig virkning og fungerer som en effektiv forebygging mot linjer, mørke ringer og poser under øynene.

Pris: kr 690,-

Back to balance

Hud tilbake i balanse etter kreftbehandling. Hudlege med allergispesialitet, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, har utviklet denne behandlingen som anbefales etter en krevende sykdomsperiode med f.eks kjemoterapi. Gir en sterkere hudbarriere samt reduserer tørrhet og roer sensitivitet, irritasjoner og rødhet i huden.

Pris: kr 900,-

Beauty herbal treatment

Skjem deg selv bort med en klassisk ansiktsbehandling med Dr. Schrammeks berømte produkter. Behandlingen passer for alle og anbefales for de som ikke kan ta Green Peel ved f.eks graviditet, amming, sterke medisiner, hudsykdommer, herpesutbrudd, kreft eller de som planlegger å bli utsatt for sterk sol.

Pris: 900 ,-