COVID-19

25 mar COVID-19

Kjære kunder og venner

Kampen mot COVID-19 fortsetter – og i følge pressekonferansen 24 mars har regjeringen valgt å videreføre alle tiltak t.o.m 13 April. Vi må derfor holde stengt noen uker til.

Vi håper at denne forlengelsen blir den siste, og at vi kan åpne dørene igjen etter påske. Men det er selvfølgelig vanskelig å vite akkurat nå. Dette er en veldig vanskelig tid for yrket vårt, men Beauty London vil overleve stormen og stå ventende på dere med store smil og åpne armer når vi får lov å åpne igjen.

Alle timer de kommende ukene blir avlyst automatisk. Du trenger ikke ta kontakt med oss ang. timen din. Vi skal sørge for at alle får en time som passer og vi kommer med mer info ang. re-booking i de kommende dagene.

I mellomtiden – vi skal fortsette å underholde dere med quiz og andre gøye ting på Instagram, og vi håper dere fortsetter å holde kontakt gjennom sosiale medier. Tusen takk for engasjementet så langt, det er helt fantastisk. Vi elsker å høre fra dere!

Vi planlegger nå allerede «Welcome Back» pakker – vår gave til dere. Sånn at det blir ikke så altfor dyrt eller vanskelig å få ordnet vipper og bryn når dere kommer tilbake. Yay!

Stay tuned folkens, vi tenker på dere alle sammen.

Love – Team Beauty London