START DIN BRYNSREISE HER

3d-Brows-Training-Course-Image-2

16 jan START DIN BRYNSREISE HER

Start din Brynsreise her og få dine viktigste ansiktstrekk i form med vårt team av brynseksperter

HD BRYN – 550kr (30 min)

En skreddersydd brynsservice og konsultasjon som vil hjelpe deg å oppnå en imponerende og dristig brynslook. Tjenesten inkluderer et brynsløft med forming for å definere buen din, brynsfarge for fylde og farge og 10% av på den anbefalte brynsminken fra Anastasia Beverly Hills.

 

HD BRYN OPPFØLGING – 450kr (30 min)

Hold HD-brynene dine i perfekt form. Bestill innen 6 uker fra den opprinnelige HD brynsbehandlingen din og nyt en rabatt på 100 kr.

 

KUN THREADING – 350kr (15 min)

En rask økt for å oppnå ønsket mål. Denne behandlingen, designet for mørke og allerede formede bryn, inneholder en brynskonsultasjon med terapeuten din og en brynsforming og opprydding med trådteknikk.

 

KUN VOKSING – 350kr (15min)

En rask økt for å oppnå ønsket mål. Denne behandlingen, designet for mørke og allerede formede bryn, inneholder en brynskonsultasjon med terapeuten din og en brynsforming og opprydding med voks.

 

HD BRYN REISEN – 1750 kr

(3 Brynsbehandlinger på 30 min hver pluss hjemmepleie produkter verdt 1000kr)

Oppnå drømmebrynene dine med HD Bryn Reisen. Denne tjenesten inkluderer en serie med tre avtaler med en dedikert brynsterapeut. Disse 3 avtalene vil gjøre det mulig for din terapeut å skape formen og definisjonen du vil ha i løpet av denne lengre tidsperioden. Ta med hjem produkter skreddersydd til dine brynsbehov. Denne pakken er verdt 2450 kr!

 

MICROBLADING – 3500kr

(4 timer totalt i 2 separate avtaler -prisen inkluderer konsultasjon, påfyll og hjemmepleie produkter)

Beauty Londons brynseksperter bringer deg den antikke kunsten Microblading for å skape dine ideelle bryn. Microblading er en form for semi-permanent sminke, teknikken går ut på at man lager hårlignende streker inn i huden med et håndholdt verktøy som deretter fylles med et hyperallergent pigment. Med den presise applikasjonen skaper Microblading en super naturlig finish som gir langvarige resultater. Det håndholdte verktøyet gjør at terapeuten kan tegne i detalj på hvert bryn og simulere ekte hår, og er allment ansett som den siste og beste teknikken av semi-permanente make-up for øyenbryn.

Hvis du vil dekke over hull, definere, fylle ut overplukkede bryn eller erstatte knapt synlige bryn, er Microblading et fantastisk alternativ. Prosessen er ikke smertefull, men du kan føle litt ubehag.

Prosedyren består av 3 faser:

Konsultasjonen – 30 minutter – inkluderer brynsfarge, forming og threading.

Behandlingen – 2 timer.

Påfyll (6 uker etter den første behandlingen) – 2 timer – inkludert i prisen.

Konsultasjonen inkluderer en øyenbrynsfaring og threading. Under denne avtalen vil du bli forklart behandlingsprosessen av Microblading, diskutere brynsformen og fargen du ønsker og bli veiledet gjennom hvordan du skal behandle dine nye bryn etter behandling.

 

Start din Microblading reise med Beauty London nå – bestill konsultasjonen din online her: https://beautylondon.bestille.no/OnCust2/#!/

No Comments

Post A Comment