Produkter

Vi i Beauty London er lidenskapelig opptatt av skjønnhet. Vi har lang erfaring i å plukke ut de beste og mest effektive produktene til enhver tid. Hos oss kan du være trygg på at din hud blir behandlet med produkter som er økologiske uten tilsetningsstoffer og samtidig effektive.

IKKE TESTET PÅ DYR

Vi er stolte av at alle produktene vi bruker (inkludert vippeextensions produktene), ikke er testet på dyr, kun på mennesker.

cruelty-free

ET UTVALG AV VÅRE PRODUKTER:

(For alle gå til vår nettbutikk).

Bush Balm 100ml_preview

Øyeblikkelig beroligende på følsomme områder, denne intense fuktighetsgivende balmen reduserer raskt rødhet og beroliger huden etter hårfjerning. Aloe vera, allantoin og frankincense ekstrakt beroliger huden.

Kan kjøpes i vår nettbutikk
Post Wax Spray 250ml_preview

Voksing kan føre til at huden føles øm, og det kan utvikles stygge nupper i dagene etter behandlingen.

Denne Post-Wax Spray hjelper til med å behandle vanlige problemer som oppstår etter voksing og barbering. Aloe vera og agurkekstrakter blandes med australsk buskmynte og mentol for å avkjøle og roe huden, mens de antibakterielle effektene av sitronmyrtelolje beskytter mot irritasjon ved å støtte hudens naturlige forsvar.
Kan kjøpes i vår nettbutikk
Face and Body Scrub 100ml tube_preview
Mild ansikt og kroppsskrubb i en fuktighetsgivende krem base.
Inneholder biologisk nedbrytbare jojoba mikroperler, som fremmer en effektiv eksfolierende virkning uten å skrape eller irritere huden.
Dybderenser og definerer hudteksturen for å gjenopprette et sunt utseende.
Kan kjøpes i vår nettbutikk

En luksuriøs, spa-kvalitet, oljefri sukkerskrubb for hele kroppen, kommer i 6 forfriskende utgaver. Eksfolierer forsiktig og fukter samtidig, uten å etterlate oljeaktige rester som kan tette huden og skape kviser eller ingrodde hår. Denne multifunksjonelle vannløselige skrubben fjerner effektivt døde hudceller, øker sirkulasjonen og gir fuktighet.

Kan kjøpes i vår nettbutikk
rens&børste_preview

The Lash & Lid Foaming Cleanser can be used to effectively cleanse the lashes prior to lash extension application, removing the need to use protein.

Kan kjøpes i vår nettbutikk
sensitive_2000x

Innen 6-10 uker blir dine vipper tykkere, fyldigere og lengre.
Den aktive ingrediensen isopropylkloprostenat (Prostaglandin) stimulerer hårroten, forlenger vekstfasen og forhindrer hårtap.

Kan kjøpes i vår nettbutikk
sensitive_2000x

Dutchess of Beauty vippeserum sensitive er egnet for følsomme øyne og hud.Den aktive ingrediensen er myristoyl pentapeptid 17, et innovativ proteinkompleks.Dette serumet trenger ca 2 uker lenger (8-12 uker), før du ser de første resultatene, men sluttresultatet er lik serumet med prostaglandin.

Kan kjøpes i vår nettbutikk

Avoyd Bikini Bliss er den ultimate måten å ta vare på bikiniområdet, armhulene og bena etter hårfjerning. Disse områdene er veldig sensitive og barbering og voksing kan dermed ofte føre til irritasjon, kløe og røde nupper. Bikini Bliss roer ned huden umiddebart, slik at du får et flott resultat som ikke er til sjenanse.

Kan kjøpes i vår nettbutikk
Avoyd Original 90ml_preview
Avoyd Original forhindrer at det oppstår inngrodde hår og «razor burn» etter hårfjerning. Den forhindrer også kløe og irritasjon, to ting som er vanlig etter hårfjerning, enten det er voksing, barbering, IPL eller napping.
Avoyd kan brukes på armer, ben, bikiniområdet, bryst, rygg og i ansiktet. For menn og kvinner.
Kan kjøpes i vår nettbutikk
cafe0a41-a0ab-4838-a4ed-76f98d6513d1_preview
Vi introduserer en helt ny verden innen selvbruning. Jet Set Sun er en helt luktfri selvbruningsmist/spray basert på brunt sukker og 80% vann.
Gir naturlig farge på 3 minutter. Kan også brukes over makeup.
Kan kjøpes i vår nettbutikk

Kan brukes av alle som en foundation, eller en behandlende krem oppå dagkrem.
Svært gunstig å bruke etter laser eller peeling behandlinger, og kan også brukes som en pleiende krem om natten.

Kan kun kjøpes på vår klinikk i Strandgaten