Øyenbryn

BROWS 2
Brows_685x424_2
Brows_685x424_3

HIGH DEFINITION BROWS

En skreddersydd behandling som inkluderer form, farge og definerer brynene dine. HD bryn-behandlingen er spesialutviklet for å gi deg et individuelt tilpasset resultat, enten du vil ha et naturlig, tykt eller definert utseende. I HD-bryn bruker vi teknikker for å forme, farge og definere brynene dine, som vil forvandle brynene dine og ramme inn ansiktet ditt. Øyenbrynene dine kan fremheve dine beste trekk.

 

KONSULTASJON

Fra formløse bryn til ryddige og definerte. Å velge den beste brynsformen for deg kan være vanskelig. Derfor begynner hver HD brynbehandling med en konsultasjon, hvor du velger ønsket bryns-look og våre stylister hjelper deg med anbefalinger basert på din ansiktsform, hudtone og selvfølgeli din stil.

 

FINNE DEN KORREKTE FARGEN

Vi bruker ikke samme farge på alle kundene våre! Vi tilpasser også fargedelen av behandlingen for å skape den perfekte tonen som komplimenterer din hudtone, hårfarge og stil.

 

HÅRFJERNING

Vi bruker vår eksklusive brow kartleggingsformel for å designe din unike form. Så bruker vi en kombinasjon av High Definition hårfjerningsteknikker inkludert voksing, threading, nappig og i noen tilfeller klipping – alt for å lage den perfekte brynsformen til deg.

 

AVSLUTNING

Vi avslutter med å perfeksjonere bryene dine ved hjelp av sminke og samtidig gir vi deg en mini sminkeleksjon så du kan opprettholde og få mest mulig ut av dine bryn mellom avtalene dine hos oss.

eyebrows