KÅRET TIL NUMMER 1 I VERDEN PÅ NATURLIG HUDFORNYELSE!

268807392

28 aug KÅRET TIL NUMMER 1 I VERDEN PÅ NATURLIG HUDFORNYELSE!

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i nærmere 60 år i over 50 land. Dagens travle kvinner og menn ønsker resultater de ser og føler, uten å begrense hverdagen.

Green Peel er blitt favoritt-behandlingen til flere kjendiser som bokstavelig talt elsker denne behandlingen!

Kjente personer som Tone Damli, Carina Dahl, Jenny Skavlan, Cecilie Lynum, Ronnie Ottem, Rachel Nordtømme, Fred Hamelten, Nadya Khamitskaya m. flere lovpriser Green Peel behandlingene.

Schrammek-x-Camilla-3185

HUDEN STYRKES PÅ UTSIDEN OG INNSIDEN

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren.  Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ‘så’ effektiv behandling og samtidig styrke huden.  Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuellt idag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

Schrammek-x-Camilla-3175s

EN HUD I BALANSE ELDES SENERE SOM EN KROPP I BALANSE

Jevnlige treningsøkter med Green Peel®  sammen med Dr.Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som trening og sund mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel. I tillegg settes igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er en trygg metode til optimal hudhelse.

No Comments

Post A Comment