Green Peel

lofoten002-1160x753

GREEN PEEL – «The power of nature»

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.

Mange travle kvinner og menn er “solgt”. De ønsker resultater de kan se og føle uten ”nedetid” i hverdagen. Med den milde Green Peel Fresh Up får en i tillegg en herlig glød samtidig som en bremser aldringsprosessen. En svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Unge jenter og gutter elsker Green Peel da den gir synlig bedring på akne, arr og store porer.

Green Peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. Green Peel er en plantebasert medisinsk utviklet peeling uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Behandlingen optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst og gir synlige resultater på et minimum av tid. Green Peel er en trygg metode som gir optimal hudhelse. Det er ikke uten grunn at metoden har eksistert i over 50 år i over 50 land verden over.

Nytt i Norge er at metoden er videreutviklet og tilbyr nå tre forskjellige styrker som gir synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper.

Vi tilbyr disse 3 variantene av Green Peel:

Express Party Peel

Green Peel Express Party Peel er en ekspressutgave av den ordinære Green Peel Fresh Up. Behandlingen varer i kun 30 minutter. Hvorfor ikke ta den i lunsjen? Du kan fint bruke sminke og fortsette dagen som vanlig etterpå. Gir en strålende fin glød, perfekt før fest!

Pris: 750 ,-

Green Peel Fresh Up

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Denne behandlingen er for alle som ønsker litt mer enn en vanlig hudpleiebehandling. Resultatet er strålende hud, bedre opptak av aktive ingredienser, forebyggelse av aldring, forbedring av uren hud og generell hudforbedring. Perfekt før fest!

Pris: kr 1100,-

Green Peel Energy

Vitalitet og regenerende KICK for huden. Huden får umiddelbart mer energi. En god intensiv behandling for hud som trenger fornyelse og dypere antirynke. Aktivisering av blodsirkulasjonen og stoffskiftet gir huden en merkbar glød og forbedring av konkrete hudproblemer.

Pris: kr 1400,-