Våre terapeuter

Nina-nytt2016_red copy

Eier
Master Vippetekniker og Brynstylist. Hudpleier. Stylist.
Nina er den norske distributøren for Nouveau Lashes. Hennes lidenskap og spesialitet er å bringe de beste skjønnhetskonseptene og produktene til Norge fra hele verden.
Eier av begge Beauty London-salongene.

Nina Williams

Lea-2

Vippetekniker, hudterapeut og førsteklasses voksterapeut
Har jobbet hos oss siden 2016. Lea har spesialisert seg innen voksing, bryn og hudpleie. Hun snakker flytende norsk og engelsk.

Lea

nyansatte–en-og-en-2

Utdannet frisør. Master vippetekniker og brynsstylist. Flink til å se helheten hos kundene sine. Har god erfaring.
Monica er over gjennomsnittet interessert i skjønnhetsfaget og liker å få kundene sine til å føle seg vakre.
Snakker flytende norsk og engelsk.

Monica

Maria

Hudpleier, brynstylist og førsteklasses voksterapeut. Maria er en utdannet hudpleier med lang erfaring, og hun er spesielt glad i hudbehandlinger. Maria startet hos oss i 2017. Hun snakker norsk og engelsk.

Maria

GUNNHILD-NY

Daglig leder for Beauty London. Gunhild er master vippetekniker, utdannet hudpleier og en førsteklasses voksterapeut med lang erfaring. Hun har arbeidet for Beauty London siden 2012. Svært nøyaktig og dedikert til sitt arbeid og er en allsidig terapeut som utfører de aller fleste behandlingene vi tilbyr. Hun snakker norsk og engelsk.

Gunhild

JANETTE-NY

Kurslærer og Medialeder
Master vippetekniker, brynstylist og utdannet hudterapeut. Janette er perfeksjonist og er opptatt av profesjonalitet og kundenes komfort. Elsker å gi kundene en fantastisk vippe- og bryn-makeover.
Har jobbet hos oss siden 2014. Snakker flytende norsk og engelsk.

Janette

nyansatte–en-og-en_1

Hudpleier, Junior vippetekniker og førsteklasses voksterapeut.
Tina er perfeksjonist og har alltid hatt en stor interesse for skjønnhet og pleie.
Snakker flytende norsk og enkelsk.

Tina

NYANSATT-ALENE

Hudterapeut og førsteklasses voksterapeut
Har jobbet hos oss siden 2016. Thuy har spesialisert seg innen voksing og intim voksing med mer 7 års erfaring. Hun snakker flytende norsk og engelsk.

Thuy

Amalie

Junior vippetekniker, hudterapeut og førsteklasses voksterapeut. Lang erfaring med brynsforming og brasiliansk voksing. Har jobbet hos oss siden 2016. Hun snakker flytende norsk og engelsk.

Amalie

Kamilla

Vippetekniker og brynstylist. Kamilla er en utrolig hyggelig jente som er dyktig på vipper og bryn. Kamilla startet hos oss i 2017. Hun snakker norsk og engelsk.

Kamilla