KJØP «GOOD FOR ME» PRODUKTENE HOS OSS

bundlebilde

04 mai KJØP «GOOD FOR ME» PRODUKTENE HOS OSS

HAIR LUXIOUS
Hair Luxious er et premium hårtilskudd som er fullpakket av nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som styrker håret fra innsiden. Produktet inneholder blant annet 8 typer B-vitaminer som er viktig for å både få og opprettholde et optimalt og sunt hår. Hair Luxious er spesielt rikt på B-vitaminet biotin, som er et av de viktigste vitaminene for en normal og sunn hårvekst.
Alle ingrediensene i Hair Luxious har en direkte eller indirekte effekt på håret. Noen av virkestoffene er blant annet sink, biotin og selen, som bidrar til å opprettholde et normalt hår, kobber, som bidrar til normal hårpigmentering, vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse, og magnesium, som bidrar til normal proteinsyntese. Alle ingrediensene er godkjent for bruk i kosttilskudd.
Som med alle andre tilskudd er det viktig med jevn bruk over tid. Hair Luxious vil ikke ha noen virkning på hår som allerede har vokst ut, men vil gi næring til ny hårvekst. Det er også viktig at man er tålmodig og bruker produktet som anvist. Desto lengre man bruker det, desto bedre effekt! Tiden det tar før man opplever effekt vil variere fra person til person. Ut i fra kundeundersøkelser vi har gjennomført er det vanligst å merke effekt etter 2-3 måneder. Noen av effektene kundene har oppgitt er:
– Tykkere hår
– Sterkere hår
– Færre hårstrå som brekker
– Mindre røyting/hårtap
– Mindre flass
– Mykere hår
– Lengre hår
Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter. En boks Hair Luxious inneholder 60 tabletter og varer i 1 måned. Doseringen bør ikke overskrides.
hl_produktbildePRIS 299,-

 

OM FIT BOMBZ
Fit Bombz er vår heteste nyhet – en kombinasjon av chiliekstrakt, krom og B-vitaminer gjør dette produktet til den perfekte treningspartneren! Vår formula består av ingredienser som blant annet bidrar til en normal forbrenning, redusere tretthet og utmattelse og til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Enten du trener mot sommerkroppen eller bare ønsker en ekstra hjelp i hverdagen: Fit Bombz hjelper deg å nå målene dine!
EFFEKT
Kroppen behøver riktig næring for å fungere optimalt. En normal forbrenning, et velfungerende immunsystem og et stabilt blodsukkernivå er viktige elementer i alt fra vektnedgang til prestasjonsøkning. Fit Bombz er spesialtilpasset for akkurat disse
områdene, med de riktige vitaminene og mineralene i passende mengder. Dette er boosten du har ønsket deg! 1 boks Fit Bombz inneholder 60 tabletter og varer i 1 mnd.
SLIK FUNGERER DET: Fit Bombz inneholder en rekke virkestoffer, som alle spiller en viktig rolle.
Chiliekstrakt: Chili har lenge vært benyttet til å øke forbrenningen og bidra til bedre å stilne sultfølelsen etter et måltid. Chiliekstrakten i Fit Bombz har høy styrkegrad, og er optimalisert slik at den er lett opptagelig i kroppen.
Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin og jod: Bidrar til normal energiomsetning i kroppen.
Krom: Bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.
Vitamin B2, B3, B5, B6, B9 og B12: Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
Vitamin B6, B9 og B12: Bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Biotin og krom: Bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer.
Vitamin B6: Bidrar til normal omsetning av protein og glykogen.
fb_produktbildePRIS 299,-
OM BEAUTY BOMBZ
NYHET: Beauty Bombz! Vi har laget det ultimate produktet for å dyrke frem din naturlige skjønnhet fra innsiden. Beauty Bombz inneholder ingredienser med effekt på blant annet hud, hår og negler. Den er vårt første tilskudd som kommer i en helt ny og spiselig form: En gummy med deilig jordbærsmak, fri for gelatin!
EFFEKT
Det er en kjent sak at skjønnhet starter innenfra. For at kroppen skal kunne fungere normalt, trenger den en rekke ulike byggesteiner som hver har sin egen oppgave. I Beauty Bombz har vi samlet ingredienser med positiv effekt på blant annet hud, hår og negler. Her får du blant annet hårvitamin nummer 1, biotin, vitamin A, som er viktig for å opprettholde normal hud, vitamin C, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som igjen er viktig for huden. Alt dette har vi samlet i en spiselig gummy med deilig smak av jordbær! Ikke bare har den god smak, men Beauty Bombz er også fri for gelatin. Start med Beauty Bombz i dag, og gjør den til en del av din daglige skjønnhetsrutine! 1 boks Beauty Bombz inneholder 60 gummies og varer i 1 mnd.
SLIK FUNGERER DET
Beauty Bombz inneholder en rekke virkestoffer, som alle spiller en viktig rolle:
Perillafrøolje: Perillaplanten er svært rik på omegafettsyrer, og brukes som vegetabilsk omegakilde i Beauty
Bombz.
Vitamin A, biotin, sink og jod: Bidrar til å opprettholde normal hud.
Sink: Bidrar til å opprettholde normale negler og til normal omsetning av vitamin A.
Biotin og sink: Bidrar til å opprettholde normalt hår.
Vitamin C: Bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for huden og tennenes normale funksjon.
Vitamin D3: Bidrar til å opprettholde normale tenner.
Vitamin A, C, D3, B6, B9, B12 og sink: Bidrar til immunsystemets normale funksjon
beauty bombzPRIS 349,-
BETAKAROTEN GOLD
Betakaroten Gold er betakaroten av premium kvalitet. Den kommer i en vegetabilsk kapsel tilsatt ekstra antioksidanter, og er helt fri for allergener og gelatin. Betakaroten er et naturlig fargestoff utvunnet av alger som er med på å gi deg en naturlig og
fin brunfarge. Dette produktet er uten tvil vår bestselger om sommeren, da man oppnår en dyp og varig brunfarge i kombinasjon med sol. Det unike med Betakaroten Gold er at det er tilsatt vitamin E som sammen med betakarotenet gir en bedre beskyttelse av huden. Produktet kan derfor med fordel brukes som et helårsprodukt, da mange glemmer at vi også eksponeres for  sol på vinteren. I kroppen omdannes betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til vedlikehold av huden. Ved å bruke betakaroten Gold oppnår du en fin, dyp og naturlig brunfarge. Betakarotenet lagres i underhudsfettet og vil gi en bedre beskyttelse mot UV-stråler enn hud som ikke har betakaroten i underhudsfettet. Det er også dette som gir huden en gyllen glød. Vår erfaring er at kunder med soleksem har gitt tilbakemelding til oss om bedring på dette området. Dersom du skal ut å reise anbefales det å starte med inntak av betakaroten 2-3 uker før soling. Fortsett med anbefalt dosering hver dag under og etter oppholdet, slik at du får maksimal utnyttelse av solen og bevarer brunfargen lenger etter at du er kommet hjem.
Betakaroten:
Kan bidra til bedre beskyttelse av huden
Gir en naturlig, dyp og varig gyllenbrun glød
Også vanskelige områder kan få jevnere brunfarge
100% veganske kapsler
Anbefalt daglig dosering er 2 kapsler. En boks Betakaroten Gold inneholder 60
kapsler og varer i 1 måned. Doseringen bør ikke overskrides.
INGREDIENSER
Mellomkjedete fettsyrer (fra kokosolje), stabilisator (vegetabilsk mono/di-glyserider av fettsyrer), naturlig
betakaroten fra grønnalger (Dunaliella salina), dl-alfa-tokoferyl acetat, karragenan, modifisert stivelse, jernoksid,
glyserol, renset vann.
Tilleggsinformasjon:
Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Good For Me anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og
variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet
oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer
informasjon. Vitamin A anbefales ikke til gravide eller ammende. For gravide er anbefalt daglig dosering 0,8
mg, mens det for ammende er 1,1 mg. Betakaroten inneholder 1,5 mg Vitamin A. Betakaroten anbefales heller
ikke til personer som røyker
produkt_betagold_2_1PRIS 349,-
No Comments

Post A Comment